Ибупром СПРИНТ МАКС

10 меки капсули

2 Х ПО-БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ БОЛКА!

Най-бързият и силен Ибупром на пазара! ИБУПРОМ СПРИНТ МАКС съдържа течен разтвор на активната съставка ибупрофен за по-бързо атакуване на болката. Всяка капсула съдържа максимална доза ибупрофен (400 mg), достъпна без рецепта, която ефикасно се бори с умерена до силна болка от различен произход. Попаднала в стомаха, капсулата се разгражда и незабавно освобождава течната съставка ибупрофен, която веднага се резорбира. Меките капсули осигуряват сигурна защита на активната съставка от действието на въздуха, светлината и влагата.

Кога да приемате?

СПРИНТ МАКС
СПРИНТ МАКС

Защо е толкова ефикасен?

СПРИНТ МАКС
СПРИНТ МАКС

Показания

Препоръчва се при умерена до силна болка от различен произход – главоболие, менструални болки, зъбобол, мускулни болки, болки в гърба, болки в ставите, невралгия и др.

Активна съставка

Ибупрофен 400 mg – облекчава болката, намалява възпалението и понижава температурата.

Възраст

За възрастни и деца над 12 години.

Дозировка

Възрастни и деца над 12 години: 1 капсула на всеки 4 часа. Максимална доза 3 капсули дневно. Капсулите не трябва да се дъвчат.

Да не се прилага при деца под 12 години.
Лекарствен продукт без рецепта. Преди употреба прочетете листовката.

Информация за приемането на ибупрофен в контекста на COVID-19

Във връзка с появилите се съобщения в медиите за предполагаемото въздействие на лекарственото вещество ибупрофен, което е в групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), а именно, че то предизвиква влошаване на болестта, причинена от вируса COVID-19, информираме, че Европейската агенция по лекарствата съобщава, че в момента няма научни доказателства, потвърждаващи връзката между ибупрофен и влошаването на болестта COVID-19. Въз основа на наличните данни няма причина пациентите, приемащи ибупрофен, да спрат лечението с него.
С пълния текст на изявлението може да се запознаете в страницата на Европейската агенция по лекарствата, както и на страницата на Изпълнителната агенция по лекарствата. Същото становище изрази и Световната здравна организация на Facebook страницата си.