Ибупром Синус

12 или 24 обвити таблетки

ЕФИКАСЕН УДАР ПРИ БОЛКА В СИНУСИТЕ!

Ако изпитвате необичайна болка при рязка промяна на температурата, боли ви глава, когато се навеждате или имате проблеми с дишането през носа, това може да са симптоми на възпалени синуси, а не обичайно главоболие. В такъв случай имате нужда от медикамент с противовъзпалително и обезболяващо действие, но и с дрениращ ефект, за да се бори с източника на болка – запушени синуси! Затова създадохме ИБУПРОМ СИНУС – ефикасно болкоуспокояващо със специална допълнителна съставка - псевдоефедринов хидрохлорид, която отпушва синусите, почиства носа и околоносните кухини и по този начин премахва не само болката, но и нейния източник.

Как действа?

Синус
Синус

Защо е толкова ефикасен?

Синус
Синус

Показания:

Препоръчва се при болка и запушване на околоносните кухини, ринит, главоболие, висока температура, възпалено гърло, мускулни болки.

Активни съставки:

Ибупрофен 200 mg – облекчава болката, намалява възпалението и понижава температурата,

Псевдоефедринов хидрохлорид 30 mg – отпушва синусите, почиства носа и околоносните кухини, намалява отока на лигавицата на носа и количеството на секрета.

Възраст:

За възрастни и деца над 12 години.

Дозировка:

Възрастни и деца над 12 години:
1-2 таблетки на всеки 4-6 часа. Да не се приемат повече от 6 таблетки за 24 часа.

Да не се прилага при деца под 12 години.

Лекарствен продукт без рецепта. Преди употреба прочетете листовката.

Информация за приемането на ибупрофен в контекста на COVID-19

Във връзка с появилите се съобщения в медиите за предполагаемото въздействие на лекарственото вещество ибупрофен, което е в групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), а именно, че то предизвиква влошаване на болестта, причинена от вируса COVID-19, информираме, че Европейската агенция по лекарствата съобщава, че в момента няма научни доказателства, потвърждаващи връзката между ибупрофен и влошаването на болестта COVID-19. Въз основа на наличните данни няма причина пациентите, приемащи ибупрофен, да спрат лечението с него.
С пълния текст на изявлението може да се запознаете в страницата на Европейската агенция по лекарствата, както и на страницата на Изпълнителната агенция по лекарствата. Същото становище изрази и Световната здравна организация на Facebook страницата си.