Ибупром МАКС

12 обвити таблетки

МАКСИМУМ СИЛА СРЕЩУ БОЛКАТА!

Когато болката е непоносима, не си заслужава да експериментирате! В такъв момент имате нужда от лекарство, по-силно от болката! И това е ИБУПРОМ МАКС - съдържа максималната доза на активната съставка (400 mg ибупрофен), достъпна без рецепта за МАКСИМУМ СИЛА срещу болката!

Кога да приемате?

МАКС
МАКС

Показания:

Препоръчва се при умерено до силно изразена болка от различен произход – главоболие, мигрена, болезнена менструация, зъбобол, мускулни болки, посттравматични болки, болки в гърба, болки в ставите, невралгия и др.

Активна съставка:

Ибупрофен 400 mg – облекчава болката, намалява възпалението и понижава температурата.

Възраст:

За възрастни и деца над 12 години.

Дозировка:

Възрастни и деца над 12 години:
1 таблетка на всеки 4 часа (не повече от 3 таблетки дневно).

Да не се прилага при деца под 12 години.

Лекарствен продукт без рецепта. Преди употреба прочетете листовката.

Информация за приемането на ибупрофен в контекста на COVID-19

Във връзка с появилите се съобщения в медиите за предполагаемото въздействие на лекарственото вещество ибупрофен, което е в групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС), а именно, че то предизвиква влошаване на болестта, причинена от вируса COVID-19, информираме, че Европейската агенция по лекарствата съобщава, че в момента няма научни доказателства, потвърждаващи връзката между ибупрофен и влошаването на болестта COVID-19. Въз основа на наличните данни няма причина пациентите, приемащи ибупрофен, да спрат лечението с него.
С пълния текст на изявлението може да се запознаете в страницата на Европейската агенция по лекарствата, както и на страницата на Изпълнителната агенция по лекарствата. Същото становище изрази и Световната здравна организация на Facebook страницата си.