Активни съставки: ибупрофен 200 mg,
псевдоефедринов хидрохлорид 30 mg
ИБУПРОМ СИНУС

Ако изпитвате необичайна болка при рязка промяна на температурата, боли ви глава, когато се навеждате или имате проблеми с дишането през носа, това може да са симптоми на възпалени синуси, а не обичайно главоболие. В такъв случай имате нужда от медикамент с противовъзпалително и обезболяващо действие, НО и с дрениращ ефект, за да се бори с източника на болка – запушени синуси! Затова създадохме ИБУПРОМ СИНУС – ефикасно болкоуспокояващо със специална допълнителна съставка (псевдоефедринов хидрохлорид), която отпушва синусите, почиства носа и околоносните кухини (т.нар. дрениращ ефект) и по този начин премахва не само болката, но и нейния източник!

Търсете в аптеките без рецепта!

ИБУПРОМ СИНУС НЯМА МИНУС!

ИБУПРОМ СИНУС е първото в България болкоуспокояващо, без рецепта, специално създадено да се бори с болката в синусите!

За разлика от обикновените болкоуспокояващи, които третират само болката, Ибупром Синус премахва не само болката, но и нейния източник – запушването на синусите.

 

 

Главоболие. СТИГА!
Това е най-разпространената болка, която човек изпитва в...
Разбери повече
Болки в синусите
Ако изпитвате необичайна болка при рязка промяна на температурата или ви боли глава, когато се навеждате, това може да са симптоми на...
Разбери повече
Победи болката в кръста
Понякога тази болка не позволява на човек дори да се помръдне. Чувстваш болката при навеждане или когато вдигаш нещо тежко. Болките в кръста...
Разбери повече
Свят без болка
Ибупром е лекарствен продукт без лекарско предписание за върастни и деца над 12 години. Съдържа ибупрофен. Преди употреба прочетете листовката.