Съветник

Болки в синусите

Ако изпитвате необичайна болка при рязка промяна на температурата или ви боли глава, когато се навеждате, това може да са симптоми на възпалени синуси, а не обичайно главоболие. Болките в синусите правят невъзможна нормалната дейност. Разпространяват се по цялата глава. Причината за тези болки може да са запушени синуси. В този случай обикновените обезболяващи не помагат, защото не остраняват причината за възникването на болката, поради факта, че не притежават дрениращ ефект – не прочистват носа и синусите. Затова обезболяващото им действие е краткотрайно и неефикасно – не могат пълноценно да противодействат на главоболието, предизвикано от болка в синусите! Научи повече за болките в синусите.

Как да се справим с болките в синусите?

Необходим е медикамент с противовъзпалително и обезболяващо действие, НО и с дрениращ ефект, за да се бори с източника на болката – запушените синуси. Затова създадохме Ибупром Синус – ефикасно болкоуспокояващо със специална допълнителна съставка, която отпушва синусите и така премахва не само болката, но и нейния източник!

Ранното прилагане на подобни медикаменти, които увеличават проходимостта на изходите на синусите, действат противовъзпалително и обезболяващо, може да възстанови вентилацията на синусите и да възпре напредващия възпалителен процес. Ако обаче горепосоченото лечение не се приложи през първите дни или дори часове от появата на болките (представляващи сигнал за протичащ възпалителен процес), то възпалителният процес ще продължи да се развива и може да се окаже необходимо прилагането на антибактериална терапия или дори хирургическа намеса.

Съветник

Практични съвети от Ибупром как да се бориш с различните видове болка.

МУЛТИМЕДИЯ

ЛЮБОПИТНО

Интересни и любопитни факти за болката, а и не само.
Виртуален свят
Ибупром е лекарствен продукт без лекарско предписание за върастни и деца над 12 години. Съдържа ибупрофен. Преди употреба прочетете листовката.