Съветник

Главоболие. СТИГА!

Това е най-разпространената болка, която човек изпитва в живота си. Придружава те в стресови ситуации, при преумора, простуда, когато си гладен..., но не само. А когато главоболието те повали, не се замисляш какво всъщност представлява то. Започваш да търсиш ефективeн метод, за да се освободиш от него възможно най-бързо. И нищо чудно – понякога тази болка е много упорита! Научи повече за главоболието.

Освободи се от болката!
В такива моменти се нуждаем от лекарство, по-силно от болката! Нашето предложение е Ибупром.

Защото освен обезболяващо и температуропонижаващо лекарство, Ибупром притежава и противовъзпалително действие. Именно възпалението може да е една от причините за поява на болка. Предимството на Ибупром е в „умното облекчаване” – Ибупром активно „търси” и третира „мястото на болката” в цялото тяло като локализира източника на болка и концентрира върху него силата на своето действие. Благодарение на това, Ибупром бързо премахва болки от различен произход, в това число и главоболие.

Съветник

Практични съвети от Ибупром как да се бориш с различните видове болка.

МУЛТИМЕДИЯ

ЛЮБОПИТНО

Интересни и любопитни факти за болката, а и не само.
Виртуален свят
Ибупром е лекарствен продукт без лекарско предписание за върастни и деца над 12 години. Съдържа ибупрофен. Преди употреба прочетете листовката.